-Nu suporta sa mearga cu masina, e agitat, plange, nu sta locului. Ce-i drept, nici nu am insistat prea mult, a mers cu masina de maxim 10-12 ori.
-In anul 2013 sunt inca oameni care, ma scuzati, nu isi fac nevoile (cele fizilogice) acasa. Iar atunci cand mergem la plimbare pe campul din apropierea casei, Amur adora sa se tavaleasca in el, o mai mare bucurie pentru mine
-Ii place sa defileze ca pe catwalk cu pieptul inainte, coada sus si foarte mandru de el atunci cand are un os si vrea sa iti arate ce smecher este el si ce fraier esti ca nu ai si tu os
-Ii place sa se bage in apa, chiar si iarna, dar cand ii fac eu baie, sta linistit ce-i drept dar nu prea e bucuros. Replicile folosite de mine ca sa ii ridic moralul sunt: "Cine te-a pus ba sa te tavalesti in rahat?" sau "Ori suntem curati ori nu mai suntem?"
-Vaneaza orice misca. Cu broastele s-a prins, mai greu, dar s-a prins ca au gust naspa si nu le mai ia in gura, doar le "saluta" cu cate o laba peste freza. L-am prins si cu sobolanul in gura deci are talente specifice felinelor. Iarna mai alearga iepuri dar renunta dupa 100-200 de metrii cand vede ca nu are nicio sansa sa ii prinda.
-Comenzile le executa si fara recompensa dar uneori este nevoie sa ridic vocea ca sa priceapa ca nu e de joaca
-Ca si Aron, spaima Sibiului, si mie mi-a fugit de acasa escaladand un gard din plasa sudata inalt de 2 metrii. Am avut noroc ca de fiecare data, el se ducea in locul in care il plimb de obicei, pe camp, loc in care are sanse minime sa dea peste oameni sau animale. Daca nu era in curte, stiam sigur de unde il pescuiesc, am scapat de stresul asta dupa ce i-am facut tarc acoperit ca baiatu' e alpinist, nu te incurci cu el, iar in curte este liber doar sub supraveghere, ca la Jilava
-Distrugator mai putin, dar minunea s-a intamplat cam dupa ce a implinit un an
Si as putea sa continui pana maine
Numai bine,
Andrei