Alergie la...ceva

Discuţii despre probleme de sănătate.
Avatar utilizator
Andrei
Mesaje: 31
Membru din: 20 Mai 2013, 12:35

Alergie la...ceva

Mesaj de Andrei »

Nu stim de la ce a facut alergia, poate a bagat botul pe undeva, poate o fi fost de la mancare, dar e mandrul proprietar al unui bot plin de bube sangerii :)
Fişiere ataşate
1455855_10152361262131110_665420728_n.jpg
Avatar utilizator
admin
Administratorul site-ului
Mesaje: 88
Membru din: 12 Mar 2013, 12:03
Localitate: Galaţi
Contact:

Re: Alergie la...ceva

Mesaj de admin »

Eu aș merge de urgență la veterinar! Vedeți ce problemă are și de la ce, apoi împărtășește-ne și nouă experiența.

Multă sănătate lui Amur!
Avatar utilizator
Andrei
Mesaje: 31
Membru din: 20 Mai 2013, 12:35

Re: Alergie la...ceva

Mesaj de Andrei »

Am fost la veterinar imediat cum am observat bubitele. Asta ne-a zis ca are, reactie alergica, dar nu stim la ce a facut reactia alergica.
alxdava
Mesaje: 40
Membru din: 27 Mai 2013, 23:44

Re: Alergie la...ceva

Mesaj de alxdava »

Andrei scrie:Am fost la veterinar imediat cum am observat bubitele. Asta ne-a zis ca are, reactie alergica, dar nu stim la ce a facut reactia alergica.
Cu ce-l hranesti pe blanos?
Avatar utilizator
Andrei
Mesaje: 31
Membru din: 20 Mai 2013, 12:35

Re: Alergie la...ceva

Mesaj de Andrei »

De la mancare cred ca a facut reactia alergica, fiindca inainte sa ii apara a fost hranit cu ceva ce nu mananca in mod obisnuit. Dar nu vreau sa lansez ipoteza asta fiindca se supara prietena mea pe mine, ea fiind cea care i-a cumparat mancarea :))
alxdava
Mesaje: 40
Membru din: 27 Mai 2013, 23:44

Re: Alergie la...ceva

Mesaj de alxdava »

Parerea mea este sa renuntati la ultimul tip de mancare si spune-i si prietenei despre problema asta. Ar fi pacat sa aiba o astefel de problema si in viitor. Avand in vedere reactia destul de puternica, nici nu vreau sa ma gandesc ce s-a petrecut la nivelul icatului lui.
elena.ursu
Mesaje: 17
Membru din: 06 Iun 2013, 21:52
Contact:

Re: Alergie la...ceva

Mesaj de elena.ursu »

Am fost impreuna cu Amur la veterinar si sunt direct implicata in ingrijirea lui. Bineinteles ca nu vom mai cumpara respectiva conserva, fiind cea mai plauzibila cauza pentru aceasta problema, desi doamna doctor s-a aratat sceptica in aceasta privinta. Il tratam cu Aerius timp de 5 zile. Vom urmari evolutia si speram sa avem vesti bune in curand. El este intr-o stare foarte buna, ca de obicei: se joaca, e energic si mananca.
elena.ursu
Mesaje: 17
Membru din: 06 Iun 2013, 21:52
Contact:

Re: Alergie la...ceva

Mesaj de elena.ursu »

A inceput sa ii treaca. Andrei l-a dat si cu Vitella Ictamo pe nas.
scaramuche
Mesaje: 22
Membru din: 20 Sep 2013, 11:30

Re: Alergie la...ceva

Mesaj de scaramuche »

Reacțiile organismului la diferite produse din comerț cu siguranță nimeni nu și-le dorește, nici producătorul nici proprietarii de câini. Totuși ar fi de preferat ca medicul veterinar care se ocupă de sănătatea câinelui să încerce și varianta prevenirii acestei. Am observat că puțini proprietari cunosc circuitul produsului, oferit câinelui drept hrana cea mai bună, să spunem așa, de la intrare la ieșire. În funcție de activitățile la care participă, câinelui îi sunt necesare anumite produse hrănitoare. Procesul de hrănire începe încă din momentul preparării sau pregătirii acestei. Dacă câinele nu ajunge să cunoască și să accepte un ritual de hrănire va fi destul de dificil să evităm unele deviații comportamentale ce apar uneori. Am întâlnit un caz în care câinele devenea agresiv dacă cineva ducea ceva la gură (oricine, cunoscut sau nu) iar el nu găsea nimic în castronul lui în acel moment. Ciudat era că nu conta ce duceai la gură, chiar și țigară, periuță de dinți. Evident că în timp acesta a devenit un pacient destul de frecvent al medicului veterinar care se lupta, atât cu alergiile, dermatitele și alte reacții ale organismului, cât și cu imposibilitatea proprietarului de a controla situația. După ce am aplicat un plan de recuperare al câinelui dar și a stăpânului, armonia a revenit acolo unde era firesc. Dacă folosesc imperativul trebuie, atunci: LĂSA-ȚI CÂINELE SĂ FIE CÂINE! LĂSA-ȚI CÂINELE SĂ POSTEASCĂ O ZI PE SĂPTĂMÂNĂ! Vă asigur că nu moare de foame. Ajută la detoxificarea organismului care în natură ar fi fost făcută de lup în zilele(3-4 poate chiar și o săptămână) de nemâncare cât caută prada. În tot acest timp lupul își pune în valoare toată ființa lui. Oferiții ciobănescului cehoslovac posibilitatea de regenerare naturală, provocându-l să-și arate adevăratele gene cât mai des cu putință. Să nu uităm că este un câine cu o rezistență remarcabilă la condițiile vitrege ale naturii. ORICE CÂINE ÎȘI VA PIERDE CALITĂȚILE ÎNTR-UN MEDIU PRIVATIV! Încercați să mențineți un echilibru între hrana uscată, la saci, indiferent de firma producătoare și cea gătită în casă din care nu trebuie să lipsească, ca delicatesă, oasele cu cartilagii și măduvă de vită. Sugerez o colaborare cu medicul veterinar, nu numai când apar problemele sau este nevoie de o medicamentație, injecție, sac cu hrană uscată. Reamintesc vorba asta mereu și de câte ori am ocazia: PRIMUL MEDIC AL CÂINELUI TĂU EȘTI TU!
Avatar utilizator
admin
Administratorul site-ului
Mesaje: 88
Membru din: 12 Mar 2013, 12:03
Localitate: Galaţi
Contact:

Re: Alergie la...ceva

Mesaj de admin »

scaramuche scrie:LĂSA-ȚI CÂINELE SĂ POSTEASCĂ O ZI PE SĂPTĂMÂNĂ!
Asta am citit-o în Wolfdogs A-Z Behavior, Training & More de Nicole Wilde.

"If I’m truly out of ideas and have no raw meaty bones defrosted, for our fully-mature wolfdogs only, I’ll just fast them that day. I’ve never known there to be any harm in fasting a healthy, mature wolfdog for a day or three. As long as they have access to clean water at all times and are in good health, withholding food for a short while is a nice way to cleanse the internal workings. I start them back on food with a dollop of active-culture yogurt, and don’t overfeed them that first day back on solids."

scaramuche scrie:LĂSA-ȚI CÂINELE SĂ FIE CÂINE!
Te rog, explică mai în detaliu asta!

scaramuche scrie:Oferiții ciobănescului cehoslovac posibilitatea de regenerare naturală, provocându-l să-și arate adevăratele gene cât mai des cu putință.
Și aici te rog să detaliezi, mai ales, în legătură cu: „să-și arate adevăratele gene”.

scaramuche scrie:ORICE CÂINE ÎȘI VA PIERDE CALITĂȚILE ÎNTR-UN MEDIU PRIVATIV!
Când am început să citesc despre câini, treceam pe lângă o serie de lucruri foarte importante doar pentru că nu erau explicate și nu le sesizam implicațiile. Așadar și aici te rog să ne spui mai multe!
Scrie răspuns