Regulamentul pentru forumul lup-ceh.merior.ro

Avatar utilizator
admin
Administratorul site-ului
Mesaje: 88
Membru din: 12 Mar 2013, 12:03
Localitate: Galaţi
Contact:

Regulamentul pentru forumul lup-ceh.merior.ro

Mesaj de admin »

Note preliminare:

1. Accesând “lup-ceh.merior.ro”, sunteţi de acord să intraţi din punct de vedere legal sub incidenţa următorilor termeni. Dacă nu sunteţi de acord cu toţi aceşti termeni, vă rugăm să nu accesaţi şi/sau folosiţi “lup-ceh.merior.ro”.

2. Putem schimba acest lucru oricând şi ne vom strădui să vă informăm, deşi ar fi prudent să verificaţi aceşti termeni în mod regulat în timp ce folosiţi “lup-ceh.merior.ro” pentru că după modificări sunteţi de acord să intraţi sub incidenţa legală a acestor termeni din momentul actualizării/amendării lor.

3. Forumul nostru foloseşte phpBB, care este o soluţie publicată sub incidenţa “Licenţei Generală Publică” (abreviată “GPL”) şi poate fi descărcat de la http://www.phpbb.com. Software-ul phpBB facilitează doar discuţiile care au ca mijloc de comunicare internetul, grupul phpBB nu este responsabil în ceea ce site-ul acceptă sau nu din punct de vedere al conţinutului permis şi/sau a conduitei. Pentru mai multe informaţii despre phpBB, vă rugăm să vizitaţi: http://www.phpbb.com/.

4. A fi membru lup-ceh.merior.ro este un privilegiu şi nu un drept.

5. Necunoaşterea regulamentului forumului nu vă absolvă de încălcarea regulilor.

6. Regulamentul este valabil pentru toţi membrii forumului.

7. Prima abatere de la regulament atrage după sine avertisment. A doua abatere atrage după sine ban temporar prin inactivarea, timp de 14 zile, a userului curent. A treia abatere atrage după sine ban definitiv, fără avertisment.

8. Ne rezervăm dreptul de a refuza calitatea de membru oricui considerăm de cuviinţă, fără notificări prealabile sau ulterioare.

9. Toţi membrii forumului răspund personal pentru conţinutul mesajelor publicate.

10. Odată cu înscrierea, fiecare membru acceptă faptul ca poate avea discuţii în contradictoriu cu alţi utilizatori şi acceptă să respecte decizia moderatorilor şi/sau a administratorilor. Fiecare membru este direct responsabil de modul în care se desfăşoară discuţiile în care este implicat şi îşi asumă responsabilitatea pentru efectele conversaţiilor purtate pe forum.

11. Adresele IP ale tuturor mesajelor sunt înregistrate pentru a ajuta la întărirea acestor condiţii.




Îndatoririle userilor:

1. Sa respecte regulamentul forumului.

2. Sa respecte deciziile Moderatorilor şi daca doresc să se plângă de ele sa se adreseze doar prin mesaj privat sau e-mail Administratorului. Nu sunt admise comentariile pe Forum, legate de anumite decizii luate de Administratori/Moderatori.

3. Nu folosiţi un limbaj neadecvat. Prin limbaj neadecvat se înţelege: înjurături, lipsa bunului simt, jignirea altor membri sau moderatori/admini indiferent de natură, precum şi intervenirea într-un subiect, folosind afirmaţii maliţioase. Să nu aducă jigniri, ofense, ameninţări sau acuzaţii, membrilor forumului, indiferent daca ele sunt exprimate în cuvinte triviale sau nu. Astfel, calificative de genul „aberant”, „penibil”, „stupid”, „ridicol” adresate unui membru al forumului sau unei păreri exprimate de acesta, constituie şi vor fi tratate ca jigniri. Există alte modalităţi de a exprima dezaprobarea - astfel, nu sunt considerate jigniri calificative de genul „greşit”, „nerecomandabil”, „neadevărat”, „neadecvat” etc.

4. Postarea mesajelor se va face cu foarte mare atenţie. Înainte de a începe un nou thread, vă rugam alegeţi bine categoria, şi forum-ul în cauză, în funcţie de informaţia din subiect şi de încadrarea acesteia. Pentru a nu crea subiecte identice sau similare vă rugăm să căutaţi cu atenţie (folosind funcţia Search) înainte de a deschide un subiect nou.

5. Când creaţi un subiect nou (new thread) încercaţi sa alegeţi un titlu scurt, cat mai clar şi reprezentativ pentru informaţia postată, din care să se înţeleagă subiectul tratat. Nu trebuie scris doar cu majuscule.

6. Un subiect poate fi postat la o singură categorie. Daca el se potriveşte la mai multe categorii din cadrul forumului, hotărâţi-vă asupra uneia singure, nu postaţi subiectul la toate.

7. Forumul este total gratuit şi iniţiativa este non profit. Orice tip de publicitate este interzisă, cu excepţia cazurilor în care doriţi să transmiteţi o informaţie foarte utilă comunităţii şi aceasta nu poate fi transmisă în alt mod care poate evita reclama. Ex. „Cele mai bune rezultate … (explicaţi concret ce rezultate aţi obţinut) le-am obţinut cu produsul … fabricat numai de firma ….”

8. În cadrul acestui forum nu se acceptă rasismul sau discriminarea, sub nici o formă.

9. Nu se permit nici un fel de ilegalităţi, sub orice forma s-ar prezenta acestea. Mai ales când mesajele dumneavoastră incită utilizatorii şi cititorii către acţiuni ilegale.

10. Nu se permit post-urile făcute doar pentru a creşte la număr, sau cele off-topic şi fără sens, gen „lol”, „ok” sau doar smilie-uri (iconiţele animate) şi nici alt gen de mesaje asemănătoare şi fără sens.

11. Nu este indicat să abuzaţi de funcţia „quote” în postări repetate. Utilizaţi funcţia acolo unde se justifică. Ex. Atunci când doriţi să daţi un răspuns la un anumit paragraf.

12. Nu sunt permise discuţiile offtopic în mod abuziv. Mesajele trebuie scrise la subiectul thread-ului şi vă rugăm să încercaţi, pe cat posibil, să menţineţi întreaga discuţie cât mai aproape de subiect.

13. Încercaţi să aveţi un ton politicos atunci când faceţi o reclamaţie şi daţi cât mai multe detalii în legătură cu problema apărută. Reclamaţiile se fac numai pe mesageria privata sau e-mail, către Administrator.

14. Dacă un membru al forumului v-a ofensat şi/sau ameninţat pe mesageria privată şi doriţi să raportaţi ofensa Administratorului sau Moderatorilor, nu ştergeţi mesajul primit. Păstrarea mesajului va permite Administratorului să verifice adevărul reclamaţiei primite. În cazul în care ştergeţi mesajul respectiv, reclamaţia nu va fi luată în considerare.

15. Userii banaţi temporar în urma celui de al doilea avertisment nu au dreptul să îşi facă clone. Orice user banat care îşi face o clonă va fi automat banat după IP, iar userii vor fi şterşi.

16. Ca utilizator sunteţi de acord ca orice informaţie introdusă să fie stocată în baza de date. Aceste informaţii nu vor fi dezvăluite niciunei terţe părţi fără consimţământul dumneavoastră, iar “lup-ceh.merior.ro” sau phpBB nu pot fi consideraţi responsabili pentru vreo încercare de hacking care poate duce la compromiterea datelor.

17. Sunteţi de acord ca “lup-ceh.merior.ro” să aibă dreptul de a şterge, modifica, muta sau închide orice subiect în orice moment în care consideră potrivit.
Ultima oară modificat 31 Iul 2013, 14:12 de către admin, modificat de 2 ori în total.
Motiv: Actualizare
Scrie răspuns